Veel visplezier tijdens viswedstrijd jeugd 2019

Vroeg in de ochtend verzamelde de 7 deelnemers zich bij de Slenk (vijver A30 Kernhem) in Ede. Na een korte introductie konden de deelnemers een blikje drinken uitzoeken waar onderop een nummer zichtbaar was. Het nummer correspondeerde met de plek die voor hun beschikbaar was. Na het optuigen en niet te vergeten goed uitpeilen van de dobber konden de deelnemers beginnen met vissen. Met het gesponsorde voer en maden door Zoo&Zo was het feest. Al snel werden de eerste vissen gevangen. Een geweldig gezicht zoals de jeugdige deelnemers in korte tijd meerdere

kleine karpertjes en voorntjes weten te vangen. De ene deelnemer deed zeker niet onder van de ander, de onderlinge strijd om de meeste vissen te vangen was er wel degelijk. Ook de deelnemers zonder enige ervaring (1e keer vissen) haalde mooie visjes boven water. Nieuwsgierig als ze waren werd er geregeld gevraagd of de andere deelnemer al een grote vis had gevangen, want wie o wie zal er winnen vandaag??

Vlak voor het einde van de wedstrijd was het raak. Na een mislukte poging werd er door Marcel Visser een mooie karper van 2650 gram gevangen. Na het eindsignaal werden de gevangen vissen gewogen. De prijzen werden door Peter Van Kruistum van Zoo&Zo hengelsport uitgereikt. Alle deelnemers hadden vis gevangen, dus ook iedereen had prijs. 

De behaalde resultaten zijn;

1) Marcel Visser 2850 gram, 2) Yasha Motsak 395 gram, 3) Simon van Huygevoort 390 gram, 4) Nic Methorst 380 gram, 5) Damien Pater 350 gram, 6) Angelino Evertse 100 gram en 8e Sander van Dijk met 60 gram.

 Klik op de onderstaande foto voor meer foto's van deze geslaagde visochtend. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.