1e Karperwedstrijd

zaterdag 17 mei,

1e karperwedstrijd 2014

Eindelijk was het dan zover! mijn eerste viswedstrijd, na een korte nacht van 3 uurtjes geslapen te hebben ging dan mijn wekker om 5 uur! OPSTAAN want we gaan VISSEN gauw douchen en aankleden en spulletjes klaarzetten en vastbinden op de scooter.

05:45, na overbeladen te zijn toch maar gaan rijden naar de waterkant waar mijn viscollega's de boel al stonden op te wachten.

06:15, de loting altijd spannend welke stek je krijgt geloot vlakvoor de loting hoorde ik de jongens al praten over de ''stek 8'' de meest vervelende stek rondom de vijfer uiteindelijk de meeste hadden al hun lootje getrokken en daar was ik aan de beurt:

 

JAAA STEK 8 was natuurlijk voor mij ''balen''' maar we maken er wat van lekker rustig naar men stekkie gegaan en het water een beetje daar verkend te hebben ben ik men spulletjes maak op gaan zetten en er het beste van gaan maken tot om 07:10 het eerste bericht al kwam van de eerste karper die is gevangen door 1 van onze vis collegas wat een geluk.

Brr het was een best koude ochtend! ik had men korte broek en een hemdje aan want had toch wel gehoopt heerlijk in de zon te kunnen liggen maar mede dankzei de beruchte stek 8 werd dit mij ontnomen want jawel van 7 tot 3 heb ik geen zon gezien wat een enorme tegenvaller.

 

De uurtjes gingen voorbij het was een hele gezellige dag heb kennis kunnen maken met chris wat erg gezellig was wat een toeval dat die naast me kwam zitten altijd leuk als je mensen leert kennen we hebben veel kunne praten en veel kunnen lachen uiteraard ook gewoon de tijd voor ons zelf rond een uur of 12 kwam er een geweldige vrouw langs een patat bestelling opnemen... nou supper lekker dat zie je nergens in een viswedstrijd! heerlijk!

De drie prijswinnaars

Na een lange dag niks gevangen te hebben sloeg de klok half 5 tijd om op te ruimen want 5 uur was daar de prijsuitreiking allemaal verzamelen. om 5 uur ware we allemaal verzameld en werd er een korte speech gegeven en de eerste prijs uitgereikt wat een mooie bekers werden er gegeven om jaloers van te worden prijs 2 en 3 werden verloot onder de overgebleven vissers die niks hebben gevangen daar gingen we weer weer de lootjesbak in maar tevergeefs de 2de en 3de plaats zijn gegaan naar 2 jongens die het meer dan dat verdiende!

 

Na nog even gezellig te hebben nagepraat was voor mij het moment om ervandoor te gaan want er waren helaas tijdens de wedstrijd geen wc's dus er was geen tijd voor de grote boodschap.

 

Iik vond het een geweldige ervaring en ga dit zeker vaak overdoen! op naar 13 september ! hartstikke bedankt allemaal en veel vangstplezier nog!

 

k.k

 

Meer foto's

Klik hier om de gevangen karper en de andere foto's te bekijken Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.