Coronavirus, en de gevolgen voor de verengingsactiviteiten.

 

Geachte leden,

Ook hsv VOP is bezorgd over de ontwikkelingen rondom het Goronavirus. Van dag tot dag verandert er veel. Er komen steeds meer gevallen van besmettingen bij, sportvelden gaan op slot en veel in onze omgeving stagneerd. Wij nemen het Geronavirus serieus en hebben ons laten adviseren door NOC*NSF en Sportvissrij Nederland.

Oproep NOC*NSF
NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten tot en met 31 maart af te gelasten. Het bericht van NOC*NSF kunt u vinden op: https://nocnsf.nl/nieuws

Onze maatregelen

In verband met het Corona-virus volgen wij de oproep van RIVM en NOC*NSF om alle clubbijeenkomsten, waaronder ook wedstrijden en groepsactiviteiten, tot en met 31 maart af te gelasten. Het bestuur zal gedurende deze periode de ontwikkelingen in de gaten blijven houden. Zodra er ontwikkelingen zijn die ervoor zorgen dat het genomen besluit zal veranderen, dan stellen wij u hier direct van op de hoogte.

Voor de vereniging zal, door het genomen besluit, de Opschoondag op zaterdag 21 maart NIET doorgaan. Wij zullen u later informenren over waneer deze activiteit plaats zal gaan vinden.

Vragen
Als u vragen heeft over bijvoorbeeld een bijeenkomst of activiteit die in deze periode gepland staat, dan kunt u ons bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij volgen hierin de lijn en instructies van de overheid, RIVM en NOC*NSF. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.