2e Karperwedstrijd 2014

Op zaterdag 13 September 2014 was het weer tijd voor de 2e karperwedstrijd van jaar.

Daar stonden we dan in de vroege morgen aan de waterkant. Om 6:15 werden de stekken uitgeloot en om 7:00 mochten ook de lijnen nat gemaakt worden. Het zonnetje kwam al vroeg door. De dag ging langzaam voorbij, ik begon de hoop al te verliezen en was bang dat er helemaal geen vis gevangen zou gaan worden. Rond half 4 gebeurde het dan toch, mijn beetmelder schreeuwde het uit. Ik pakte de hengel van de steun af en voelde meteen het contact met de vis. Dit was wel het laatste wat ik had verwacht.

Na het scheppen werd de vis meteen gewogen . Na het schieten van enkele foto’s zet ik de vis terug in zijn element en ondersteun ik hem totdat hij op eigen kracht weer wegzwemt. Mijn dag kon niet meer stuk. Helaas waren er verder die dag geen vissen gevangen. Omdat er die dag maar 1 vis was gevangen zijn de trofees voor de 2e en 3e plaats uitgeloot. Dank aan iedereen die aan deze dag heeft meegeholpen en het heeft georganiseerd.

Met dank aan Daan Titalepta is er in onderstaande Foto/link ook een filmpje te zien op Youtube van de karperwedstrijd.

Met vriendelijke groet, Tijn Witteveen

 

   Filmpje op Youtube                                    Meer foto's van deze dag Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.