Koningsvisser Jeugd 2018

Ook dit jaar was er weer onze bekende Koningsvisser wedstrijd voor de jeugd. Dit jaar waren er 10 deelnemers de streden om de titel. Om kwart over 7 verschenen de eerste vissers op het toneel en om half 8 werd er geloot voor de stekken langs de vijver.

Doordat de wethouder het geheel vernieuwde Proosdijpark om 11 uur wilde openenen, ging de wedstrijd een kwartiertje eerder van start, waardoor we net voor deze opening klaar zouden zijn. Dus om kwart voor 9 gingen de hengels te water en kon het vissen beginnen.

De eerste tuigjes waren al snel geknapt of in de knoop geraakt, maar dankzij de aanwezige vrijwilligers konden alle deelnemers al weer vlot hun dobbers te water laten en kwamen de eerste visjes al gauw boven water. 

Helaas steeg de temperatuur aan het water erg snel en dit was ook te merken in de vangsten, maar gelukkig mocht dit het enthousiasme van de deelnemers niet drukken en ze visten lekker door. Om kwart voor 11 was de wedstrijd afgelopen en werd er gewogen en ruim de helft van de kinderen had een visje weten te vangen in het hete weer.

De behaalde resultaten zijn: 1 Daan Blijdestein (110 gram), 2 Simon van Huigevoort (90 gram), 3 Jorgen van Luttikhuizen (30 gram), Harm Assink (20 gram), gedeeld 5e Benjamin van Hal en Hugo Goudriaan (10 gram) en de heren Corne van Drumpt, Owen Schimmel, Wiljon Berkhof en Thijs van den Heuvel wisten helaas geen vis te vangen.

Uiteraard willen wij alle vrijwilligers en hulpzame ouders hartelijk bedanken voor hun inzet en we hopen alle deelnemers terug te mogen zien tijdens onze volgende evenementen.

Voor meer foto's op onze gallery, klik op onderstaande foto. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.