Najaarsvergadering 2019

Jongstleden 7 november 2019 mochten wij als bestuur van onze vereniging u wederom informeren en samen met u evalueren over diverse zaken welke binnen onze vereniging en de algemene hengelsport in de gemeente Ede zich hebben afgespeeld en zullen afspelen tijdens onze “Algemene Leden Najaarsvergadering. “ Wat vliegt de tijd , zo informeren wij u tijdens de voorjaarsvergadering over onze ambitieuze plannen en de te houden wedstrijden voor het nieuwe seizoen en zo evalueren wij samen met u de afgelopen tijd. We mogen als bestuur terugzien op een zeer geslaagde vergadering.

Wij hebben samen met u de contributie voor het nieuwe jaar besproken en konden u mededelen dat wij deze niet zullen verhogen voor het nieuwe seizoen. Wij hebben u verslag gedaan van de grote hoeveelheid wedstrijden welke zijn georganiseerd , wat een nieuwe uitdaging voor ons was en door de deelnemers als zeer positief ervaren. Ook hebben wij u verslag gedaan van het afvissen van de “Heidebloem” in het kader van het welzijn van de vissen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deze en vele andere onderwerpen passeerden de revue en onmisbaar voor onze vereniging zijn de vrijwilligers welke deze avond ook weer door ons in het zonnetje zijn gezet. Traditioneel sloten wij onze vergadering af met onze Bingo waarbij weer vele schitterende prijzen waren te winnen. Een woord van dank aan alle aanwezigen tijdens deze vergadering, uw inbreng waarderen wij als bestuur ten zeerste.

Laten we afspreken dat we elkaar wederom ontmoeten tijdens onze algemene leden voorjaarsvergadering 2020.

Vanaf deze plaats bent u alvast van harte uitgenodigd.

Uw secretaris : Cees van der Wal

 

Foto's en de gehele Pouwer Point presentatie zijn terug te vinden op de fotogallery Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.