VOP VANG5 actie

De Edese hengelsportvereniging "Voor Ons Plezier" heeft er ‘schoon’ genoeg van: zwerfafval in en rond het water. Onder de naam Vang5 is Sportvisserij Nederland samen met de federaties en hengelsportverenigingen gezamenlijk een grootschalige opruimactie gestart. Met Vang5 roepen we alle sportvissers op tijdens of na het vissen ten minste 5 stuks afval (of 5 minuten) op te ruimen op en rond zijn of haar visstek. Als elke visser dat één keer per jaar doet, scheelt dat maar liefst 10 miljoen stuks afval. Een enorme impact op het zwerfafvalprobleem!

Tijdens de landelijke opschoondag van 18 maart aanstaande start onze vereniging met de introductie VANG5 aan haar leden.

Hsv Voor Ons Plezier geeft het goede voorbeeld door tijdens al haar activiteiten de VANG5 actie onder de aandacht brengen.
- Rondom onze verenigingsactiviteiten ruimen wij de rommel langs de waterkant op en laten we de waterkant schoon achter
- Onze controleurs brengen de VANG5 actie tijdens de controleronde's langs de waterkant onder de aandacht bij de vissers
- Tijdens (jeugd)cursusdagen informeren we de deelnemers over het belang van de schone waterkant en de VANG5 actie
- Tijdens diverse activiteiten worden onder de deelnemers VANG5 opruimsets als prijs weggegeven en/of verloot.

Speciaal voor Vang5 zijn complete opruimsets (grijpers, zakken, handschoenen) beschikbaar.

Op de website Vang5 van Sportvisserij Nederland is de opruimset bestelbaar:

De gewone opruimset: een opvouwbare grijper, een paar handschoenen in maat M of L en een rol kleine afvalzakken € 20,- (incl. verzendkosten). Alle materialen zijn vanzelfsprekend ook apart verkrijgbaar:
- Gewone & opvouwbare grijpers € 12,50
- Handschoenen M of L € 2,40
- 2 rollen kleine afvalzakken (10 per rol) € 1,-
- 1 rol grote afvalzakken (15 per rol) € 2,-
* losse materialen/prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Hsv Voor Ons Plezier wil graag dat zoveel mogelijk sportvissers meedoen met deze mooie landelijke actie.

Hoe kun je meedoen? Heel gemakkelijk! We vragen niet meer dan 5 minuten van je tijd om rondom je visstek afval mee te nemen als het er ligt. Je hoeft dus niet speciaal de deur uit om er naar op zoek te gaan, maar dat mag natuurlijk wel. Wil je zelf een opruimset bestellen, doe dit dan via Hsv Voor Ons Plezier. U kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. waarin u uw naam, bestelling en telefoonnummer vermeld. Wij zorgen ervoor dat de materialen naar Ede toe komen waardoor deze tegen de bovengenoemde prijzen bij de vereniging verkrijgbaar zijn. Hierbij bespaard u dus de verzendkosten. Wij nemen contact met u op voor een bezorg of afhaalmoment.  Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.