Leren vissen, vislessen op de basisschool

Leren vissen

Je hebt de VISpas, een mooie uitrusting en het weer is goed: op naar de waterkant! Maar dan begint het natuurlijk pas. Of je nu alleen gaat vissen of met iemand anders: je dient je altijd te gedragen als gast in de natuur en zorgvuldig met vis om te gaan. Elke sportvisser is een ambassadeur aan de waterkant!
Wil je goed of beter leren vissen of heb je een vraag over vissen? Neem dan contact op met onze vereniging, we helpen je graag verder.

 

Visles op basisschool

Om jeugd meer bij te brengen over de onderwaternatuur, vissoorten, verantwoord omgaan met vis en de regels, geven we regelmatig vislessen op basisscholen (groep 7 en 8).

Onze speciaal opgeleide vismeesters bezoeken de basisscholen in onze provincie en verzorgen er een visles en een visexcursie. Zo maken bijna alle kinderen op de basisschool kennis met de sportvisserij als hobby en de hengelsportvereniging als leuke club om lid van te zijn.

-> Meer informatie over de vislessen lees je op de website www.stekkie.nl

-> Een visles aanvragen kan hier (je gaat naar de website van Sportvisserij Nederland)

-> De gratis cursus vismeester volgen kan hier

Vrijwilliger worden?
Lijkt het je leuk om te helpen bij de jeugdactiviteiten of bij de VISlessen? Dan horen we graag van je.

Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.