Opzeggen lidmaatschap

De hengelsport vereniging "Voor Ons Plezier" stelt haar leden in september van ieder jaar in kennis over het wel of niet verlengen van het lidmaatschap.

Sportvisserij Nederland geeft de administrateurs van de verenigingen tot 1 oktober van ieder jaar de mogelijkheid om veranderingen in haar ledenbestand aan te brengen. Hierna zal deze worden geblokkeerd voor verdere verwerking van gegevens.

Sportvisserij Nederland gebruikt vervolgens deze gegevens uit het ledenbestand voor het aanmaken van de vispassen voor het volgende jaar.

Bent u van plan om het komende jaar niet te gaan vissen, ofwel wilt u uw lidmaatschap van de vereniging opzeggen, doe dit dan voor 1 oktober van het jaar.

Opzeggen kan bij de penningmeester via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door een briefje te sturen aan;

De Edese hengelsportvereniging Voor Ons Plezier

Antwoordnummer 2104

6710 VA  Ede gld

Om misverstanden te voorkomen vragen wij u om bij uw opzegging uw lidmaatschapnummer, postcode huisnummer en geboortedatum te vermelden. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.