Open Jeugd viswedstrijd 2017

'Sochtends om 08.15 moesten de deelnemers zich melden voor de loting aan de victoriafestavijver om deel te nemen aan de viswedstrijd voor een plek. Iedereen had een blikje cola met een nummer, dat was je plek die je koos daar zat je dan en je kreeg een bakje maaien en visvoer . 09.00 werd het startsein gegeven tot 11.00 duurde de viswedstrijd waar om 11.00 het stopsein werd gegeven. Veel deelnemers moesten de hengels uit het water halen . Daarna werd van ieder deelnemer de gevangen vissen gewogen en het gewicht werd opgeschreven . Daarna werden de deelnemers naar het bankje geroepen voor de prijsuitreikingen.

Er waren mooie prijzen En de 1ste .2de .3de. plaats kregen een beker met een hengel of een schepnet of een viskoffer . En de andere deelnemers kregen een medaille .naar de uitreiking werden er mooie foto's gemaakt van alle deelnemers met de gewonnen prijzen en zelfs de jongste deelnemer de helper die ochtend jongste kleinzoon van Chris florissen, christiaan 3 jaar, kreeg een medaille. Helemaal trots was die er mee omdat hij die kreeg

Verder was het een mooie prachtige afsluiting op naar de volgende wedstrijden jeugdvissen.

Mvg Sharon bosman Verslaggever

 

De behaalde resultaten zijn: 1 Marcel Visser 1000 gram, 2 Larissa Boasman 460 gram, 3 Jordan de Heij 330 gram, 4 Ricardoboy Bosman 260 gram, 5 Simon van Heygenvoort 250 gram, Harm Assink 200 gram, 7 Elroy van Westerhenen 110 gram.

Voor meer foto's op onze gallery, klik op onderstaande foto. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.