Open viswedstrijd jeugd 2016

De laatste zaterdag van de heideweekwedstrijd staat voor de vereniging in het teken van de open jeugd viswedstrijd mnet de vaste stok. De jeugd viswedstrijd werd ook nu gehouden in de Kraatsvijver te Ede. In deze vijver zit veel vis en is een geliefde plek voor hengelaars. Met de vaste stok vang je hier niet alleen de kleine voorntjes en baarsjes maar is er een grote kans dat ook een karper zich aan de made vergrijpt. Ook deze visochtend zijn er meerdere deelnemers geweest die dit hebben ondervonden.

 

 

Als je beet hebt en denkt een mooie voorn aan de haak te hebben staat ineens de hengel geheel krom en is er even paniek. De karper die aan de haak zit speelt met de onervarenheid van veel deelnemer. Geregeld heeft de deelnemer het nazien, maar in een enkel geval laat de vis zich landen in een landings/schepnet.

Het gewicht van de gevangen karper is vaak gerantie voor een 1e, 2e of 3e plek op de ranglijst. 

De visochtend is goed verlopen. Alle deelnemers hebben deze ochtend meerdere vissen gevangen en zijn ervan overtuigd om ook de volgende keer weer mee te doen.

Ik ben Sharon en ben 14 jaar.

Ik ben al een paar keer 2e of 3e geworden maar het jaar 2016 heb ik veel geluk gehad. De 1e jeugdvisdag ging iik er met de eerste prijs van door met een karper aan de vaste stok van 1,650 kilo. En dan de de laatste jeugdvisdag ging ik er weer met de eerste prijs vandoor met een karper van 2,140 kilo (ook met de vaste stok) Na de vangst van de karpers heb ik verder niks meer gevangen. Maar ja, nu ben ik 14 jaar en mag niet meer meedoen met de jeugd. Het worden nu de wedstrijden van de grote karpervissers, maar ja, ach, die kan ik ook verslaan.

Sheron

Vangsten:

Behaalde Plaats   Naam visser Gevangen gewicht
     
1   Sharon 2140
2   Martijn 640
3
 
Marcel 
570
4  
Bram
430
5
  Matthijs
400
6   Bart 370
7
  Harm 280
8   Natan 250


Totaal gewicht:  5080 gram


Voor meer foto's, klik op de onderstaande foto

     
     


 Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.