Najaarsvergadering 2018

 

Op de datum 8 november 2018 mochten wij u ontvangen op onze algemene leden najaarsvergadering.

Wij als bestuur van onze vereniging mochten ons verheugen op een goede opkomst , de gelegenheid om samen met u het afgelopen seizoen te evalueren en u te informeren over onze toekomstvisie. Tijdens deze vergadering hebben wij diverse onderwerpen met u mogen bespreken en heeft u hopelijk een goed beeld gekregen van hetgeen wij als bestuur het afgelopen jaar hebben gedaan voor de hengelsport en het visstandbeheer van onze Edese wateren.

In een gezellige ambiance hebben wij met u bijgepraat over o.a. de contributie voor 2019, de activiteiten voor volgend jaar , we hebben u geinformeerd over visuitzet, en hebben we onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tevens hebben wij middels een prachtige presentatie van het team Toezicht & Handhaving van de gemeente Ede inzicht mogen krijgen in hun werkwijze inzake de controle van de benodigde visdocumenten. Traditioneel hebben wij deze avond besloten met onze welbekende Bingo waarbij er weer fanatiek werd gespeeld om de prachtige te winnen prijzen.

Als bestuur mogen we terugzien op een zeer geslaagde najaarsvergadering en graag ontmoeten wij u wederom volgend jaar maar dan op onze voorjaarsvergadering welke wij d.d. 04-04-2019 zullen houden .

Zet deze datum in uw agenda !!

De gehele PowerPoint presentatie kunt u terugkijken door op de dia "Welkom" te klikken.

Foto's van de avond kunt u terug zien middels het klikken op de volgende foto.

 

Namens het bestuur en alle leden willen we Glenn & Demian van het handhavingsteam hartelijk danken voor hun bijdrage tijdens het afgelopen jaar en hun presentatie tijdens de najaarsvergadering. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.