Aan alle senior leden van de Edese hengelsportvereniging “ Voor Ons Plezier”.

Uitnodiging:

Namens het bestuur heb ik het genoegen u uit te mogen nodigen tot het bijwonen van onze algemene leden najaarsvergadering welke wij d.d. 07-11-2024 in de “Publieksboerderij de Proosdij”, Proosdijweg 41 te Ede zullen houden. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De aanvangstijd van deze vergadering is 19.45 uur. Wij vragen u op het parkeerterrein van de voormalige Prins Florisschool (aan de Florislaan) of op de parkeerstroken langs de Veenderweg te parkeren. Wij streven ernaar om de vergadering omstreeks 22.00 uur af te kunnen sluiten.

Bij binnenkomst kunt u zich aanmelden en krijgt u van ons een lot. Aan het einde van de vergadering zal er een verloting van een aantal mooie prijzen plaatsvinden.

De te behandelen punten tijdens deze vergadering zijn:

  1. Opening en vaststellen agenda
  2. Mededeling van onze voorzitter
  3. Verslag algemene ledenvergadering 25 april 2024
  4. In en uitgaande stukken
  5. Terugblik activiteiten 2024
  6. Vrijwilligers binnen onze vereniging
  7. Pauze
  8. Overleg met gemeente en waterschap
  9. Programma 2025, wat staat ons te wachten
  10. Rondvraag en sluiting
  11. Verloting van prijzen onder de aanwezige leden

Uw voorzitter: Cees van der Wal (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Toelichting op de agenda “Algemene Leden Najaarsvergadering” van 7 november 2024

3. Verslag algemene ledenvergadering 25 april 2024.

Onze secretaris neemt u mee in het verslag van de algemene ledenvergadering van 25 april 2024 waarna deze geaccordeerd kan worden. Het verslag van deze vergadering kunt u alvast teruglezen op onze website www.vooronsplezier.nl.

5. Terugblik activiteiten 2024.

Onze activiteiten commissies zullen u bijpraten over het verloop van de verenigingsactiviteiten 2024.

6. Vrijwilligers binnen onze vereniging.

Hsv “Voor Ons Plezier” heeft haar bestaansrecht niet alleen te danken aan haar leden maar vooral aan de inzet van een betrokken groep vrijwilligers. Het zijn deze vrijwilligers die de vereniging draaiende houden. Zij organiseren en verzorgen de hengelsport activiteiten, opschoondagen, (jeugd)cursusdagen enzovoorts. Tijdens de vergadering zal het bestuur (namens u)  deze vrijwilligers  in het zonnetje zetten.

8. Overleg met gemeente en waterschap.

Het bestuur van hsv “Voor Ons Plezier” heeft regelmatig een overleg met de gemeente Ede en waterschap Vallei&Veluwe. In dit overleg worden onderwerpen als baggeren, water- en oeverplanten, visuitzet, hengelsportvoorzieningen en te ontwikkelen waterberging aan de orde. Het bestuur zal u informeren over de voortgang en behaalde resultaten van dit structurele overleg.

9. Programma 2025, wat staat ons te wachten:

Onze wedstrijdcommissie wil graag samen met u overleggen over onze activiteiten voor het komende jaar. Indien er wensen zijn van uw zijde deel deze dan met ons .Indien u zich geroepen voelt om onze wedstrijden en activiteiten te ondersteunen vernemen wij dit graag van u.

10.Verloting van prijzen onder de aanwezige leden:

Ook nu hebben onze sponsoren weer een mooie bijdrage geleverd aan onze verlotingstafel.