2e karperwedstrijd senioren 2017

Aan de proosdijvijver is de 2e karper-wedstrijd voor de senioren van start gegaan. De deelnemers hebben de gehele zomervakantie de gelegenheid gehad om hun geluk te beproeven en te oevenen om vandaag meerdere karpers boven water te krijgen. Wat zal de dag brengen? Bekijk de foto's op deze pagina en u zal genieten van de vangstresultaten. 

 

 

 Schubkarper van 10 pond

 

Op 9 september heb ik mee gedaan aan de karperwedstrijd aan de victoria vesta vijver te ede.

Bij aankomst begon het te regenen eenmaal op de stek al kletsnat dat was jammer maar het is niet anders.. het was een wedstrijd doorzetten maar naar een ochtend stilte op de hengels ze deden niks ..geen piep , geen stoot , na het bedenken van het word niks zakte de moed in mijn schoenen. Ondertussen een lekker frietje gekregen met een kroket en wat drinken. Met dank aan de vrouw van Chris ☺.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Kruiskarper van 1,3 pond                                                                           Kruiskarper van 1,5 pond 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Schubkarper van 24 pond                                                                            Schubkarper van 29,2 pond

Maar na veranderen van stek en aas wist ik toch een aanbeet te krijgen na een tijdje stoeien schoot hij helaas los , toen zonk het vetrouwen een beetje weg maar na een tijdje stil was er opeens een optonic die gilde dacht yes !! hoppa 12 kilo op de mat en kort erna wist ik toch nog een visje te strikken , 14.6 kilo. Mooie vissen die me de winst hebben opgeleverd na wat een dag zonder vis leek te worden kreeg toch een twist... heerlijk!

Bedankt Eddy & Chris voor het organiseren! Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.