Nieuwsbrief najaar 2024

Aanleg visvlonder aan de Reeënlaan in Lunteren

Zoals aangegeven in onze meerjarenplan was het dit voorjaar eindelijk tijd voor de aanleg van de visvlonder in Lunteren (Reeënlaan). Samen met de bewoners en de gemeente is er hard gewerkt zodat wij de visvlonder konden realiseren. Zij hebben gezamenlijk groot snoeionderhoud gepleegd rondom de waterkant waardoor de vijver er weer spik&span uitziet. Wij als hsv “Voor Ons Plezier” konden daarna de aanleg van de visvlonder in gang zetten en het resultaat mag er zijn. Niet alleen is de visvlonder een vlonder om op te zitten en te vissen, het is ook een prachtige plek voor jong en oud om even bij elkaar te komen. De gemeente heeft ervoor gezorgd dat er twee mooie bankjes zijn geplaatst en er staat een prullenbak om het makkelijker te maken uw afval weg te gooien. Voor de vereniging is dit weer een mooie stap vooruit, op naar het volgende punt in ons meerjarenplan. Meer foto's

Terugblik activiteiten 2024

Ook dit jaar zijn er weer diversen activiteiten geweest, en wat een mooi jaar hebben wij achter de rug. 2024 bracht ons een jaar met verschillende competities en wedstrijden waarvoor veel interesse was. Het aantal deelnemers tijdens de activiteiten zagen wij dit jaar ook fors groeien, zowel bij de jeugd als senioren. Dit maakt het voor ons een genot om deze activiteiten voor onze leden te organiseren. De Heideweek wedstrijd was dit jaar voor het eerst op een zaterdag, dit zorgde voor een groter deelnemersveld waardoor we in twee vakken konden vissen. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten of terugblikken, houd dan onze website/socials in de gaten.

Feestavond

Zoals elk jaar sluiten wij 2024 weer af met een feestavond. Deze avond is bedoeld voor leden die dit jaar hebben deelgenomen aan de competitie wedstrijden. De competitie winnaars zullen deze avond bekend worden gemaakt en gehuldigd. Natuurlijk is er deze avond weer een lekker hapje en drankje beschikbaar. De feestavond zal dit jaar zijn op 15 november aanstaande, de deelnemers krijgen hier nog een uitnodiging van. Ook geïnteresseerd om in 2025 met onze competities mee te vissen? Neem dan contact op met onze wedstrijd commissie (zie website).

Wegen Competitie jeugd

In 2025 zal er iets bij de jeugd competitie gaan veranderen. De vissen die gevangen zijn zullen dan niet meer worden geteld, maar alleen nog gewogen. Het voordeel hiervan is dat de vissen tijdens het weegmoment maar een korte tijd uit het water zijn. Dit hebben wij doen besluiten omdat er meer jeugd deelneemt aan de competities en er door de jeugd meer vis word gevangen. Deze wijziging zal de competitie spannender maken en de vistactieken doen veranderen. Wij zijn erg benieuwd na de nieuwe aanpak van onze jeugdleden.

Wijzigingen vispas doorgeven.

Op 1 oktober sluit Sportvisserij Nederland de mogelijkheid voor het doorgeven van eventuele wijzigingen. Vanaf deze datum zullen zij gaan werken aan de vispassen 2025. Controleer u vispas of de gegevens nog up to date zijn. Is dit niet het geval en heeft u wijzigingen? verander deze dan in uw (Mijn Sportvisserij).

Vooraankondiging najaarsvergadering

Donderdag 7 november aanstaande zal de najaarsvergadering plaats vinden in publieksboederij "De Proosdij". Deze avond zal in het teken staan van onze vrijwilligers en bespreken we wat de vereniging het afgelopen jaar allemaal heeft gedaan. Ook kijken wij deze avond vooruit en bespreken met u wat de vereniging in de toekomst van plan is. De uitnodiging met agenda punten zal naar u via de mail worden verstuurd. Reserveer 7 november alvast in uw agenda!! Wij hopen u deze avond te verwelkomen, voor een hapje en drankje word weer gezorgd.

Het bestuur van hsv Voor Ons Plezier te Ede.



 Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.