Vissen met de Z competitie senioren

Zondag 21-4-24 werd er gevist aan de stierenbaai aan de Neder-Rijn.
Bij aankomst zagen we hier en daar zeker wel een vis draaien en boven komen. dus we dachten allemaal dat het wel een goede visdag zou worden. Ondanks dat ze een koude dag hadden opgegeven en we ons daar dus ook echt wel op gekleed hadden. Viel het al met al nog echt wel mee, helemaal als de zon effe door kwam was het gewoon genieten aan de waterkant.

Na een uurtje gevist te hebben had eigenlijk iedereen toch wel een visje kunnen vangen. Het waren nog lang niet de aantallen waar we op gehoopt
hadden nog het formaat. Maar we hadden vis in het net. Na het eerste uur werd het toch wel peuteren en zoeken.

Opzoek naar de juiste aanpak viel zeker niet mee, voor het gevoel mocht er wel iets meer aas in maar dat bleek zeker niet de juiste aanpak.
Er was simpel weg nog te weinig vis aanwezig. Naar mate de wedstrijd vorderde werd dit voor sommige nog wel anders en het laatste uur werd door de nummers 1 en 2 wel weer vis gevangen wat uiteindelijk de doorslag gaf.

Al met al was het weer genieten aan de waterkant en met nu 2 wedstrijden gevist te hebben zitten we al over de helft van het totaal gewicht van
vorig jaar, dus dat belooft nog wat!
De volgende wedstrijd is op de slenk waar normaal gesproken ook wel de nodige kilo's uit moeten komen.
Iedereen weer bedankt voor het mee doen en tot de volgende wedstrijd!

Meer foto's van de competitie Z wedstrijden zijn te vinden op onze foto Gallery. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.