Hengelsportvereniging VOP in de krant

In diverse regionale kranten is er op woensdag 4 oktober verslag gedaan van de overhandiging van een waardecheque aan zorgboerderij "De Proosdij".

Tijdens ons jubileumactiviteit "forelvissen" op 30 september heeft Peter Dorlas de waardecheque van 500 euro overhandigd aan Leon Borgers, de beheerder van de zorgboerderij. 

   

 


Edese hengelsportvereniging “Voor Ons Plezier “viert 65 jarig bestaan.

Zaterdag j.l. vierde de Edese hengelsportvereniging “Voor Ons Plezier” het heugelijke feit dat zij al 65 jaar actief zijn op het gebied van hengelsport en visstandbeheer in en voor de gemeente Ede. Opgericht in 1952 en sindsdien onafgebroken actief aanwezig en bekend in de Edese samenleving en ver daar buiten. Deze mijlpaal werd gevierd tezamen met een aantal actieve leden , vrijwilligers en bestuursleden van de vereniging door het organiseren van een forellenviswedstrijd alsmede een uitgebreide lunch in forellenvijver “de Berenkuil “te Putten/Nijkerk. In samenwerking met Zoo & Zo werd passend vervoer geregeld middels hun bekende bus en tevens zorgde Zoo & Zo voor de benodigde ingrediënten en spullen om veel vis te kunnen vangen.

Voorzitter a.i. Peter Dorlas : iedere vijf jaar staan wij stil bij het feit dat wij al zo lang bestaan en danken de leden daarvoor dat wij dat bestaansrecht nog steeds mogen verwerven. Omdat wij als vereniging ook een sociale functie hebben stellen wij iedere vijf jaar in overleg met onze leden een bedrag beschikbaar voor een doel dat de Edese gemeenschap dient. Deze keer hebben wij met onze leden besloten een bijdrage te leveren voor de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen voor publieksboerderij “de Proosdij” welke gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Deze aanhangwagen was dringend aan vervanging toe en wij zijn blij met het feit daar een wezenlijke en tastbare bijdrage aan te kunnen leveren.

Op de foto reikt dhr. Dorlas deze cheque uit aan dhr. Leon Borgers welke in het dagelijks leven verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van deze leuke publieksboerderij. Namens alle leden, bestuursleden en vrijwilligers van hengelsportvereniging “Voor Ons Plezier” heel veel plezier met de aanschaf en gebruik van jullie nieuwe aanhangwagen.

Uw secretaris : Cees van der Wal Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.