Lidmaatschap 2019

* Bent u in het bezit van de Vispas 2018 en wilt u deze niet meer verlengen voor het jaar 2019,
zeg dan uw lidmaatschap op voor 1 oktober 2018.

 

* Staan uw persoonsgegevens correct op uw VISpas?

 

* U krijgt niet meer automatisch de papieren lijst met viswateren bij uw VISpas 2019.

 

Lidmaatschap 2019

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereiding van de VISpas 2019, zodat Sportvisserij Nederland uw VISpas voor het jaar 2019 op tijd klaar kan maken.
Wilt u geen lid blijven van de vereniging en uw VISpas voor het jaar 2019 niet meer van ons ontvangen, zeg dan uw lidmaatschap op.

Stuur uw opzegging (lidmaatschapsnummer of achternaam en geboortedatum) voor 1 oktober 2018 naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Uw gegevens op de VISpas

Wij vragen u om uw VISpas op juistheid te controleren en indien nodig ons te voorzien van de juiste gegevens zodat wij deze voor u aan kunnen passen.

Stuur de juiste gegevens voor 1 oktober 2018 naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Wel of geen papieren lijst met Viswateren.

Naar aanleiding van de oproep om aan te geven of men nog een papieren lijst wil, heeft een aantal leden aangegeven niet de VISplanner te gebruiken en daarom nog steeds de papieren lijst met Viswateren wil ontvangen. Iedereen die niets door zou geven, krijgt geen papieren lijst meer.

Wilt u de papieren Lijst met Viswateren nog ontvangen, Klik dan op LIJST VAN VISWATEREN

Wilt u meer weten over de VISpalanner, klik dan op VISPLANNER

De vereniging heeft tot 5 Oktober de tijd om de gegevens in de ledenadministratie aan te passen. Hierna zal deze door Sportvisserij Nederland worden geblokkeerd en word uw VISpas voor 2019 aangemaakt. Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.